Romanca z vojvodo

Romanca z vojvodo - Tessa Dare | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Dare
DIMENZIJA
12,44 MB
IME DATOTEKE
Romanca z vojvodo.pdf
ISBN
4620497412085

OPIS

Hči slavnega pisatelja, Isolde Ophelia Goodnight, je odraščala ob zgodbah o pogumnih vitezih in čednih mladenkah. Nikoli ni podvomila o tem, da tudi njo nekoč v prihodnosti čaka prava romanca. Knjige pravljic so ji ponujale neskončne možnosti.Med odraščanjem jih je Izzy počasi izločala. Drugo za drugo.Grda račka, ki se spremeni v laboda?Ugrabi jo čedni cestni razbojnik?Očarljivi princ jo reši napornega garanja?Ne, ne in … Ha.Zdaj je obupala nad romanco in ne hrepeni več po njej.Zadovoljila bi se že s streho nad glavo.Kakšne pravljice ostanejo obubožani šestindvajsetletnici, ki je še nihče ni poljubil?Tale.

Nikoli ni podvomila o tem, da tudi njo nekoč v prihodnosti čaka prava romanca. Knjige pravljic so ji ponujale neskončne možnosti.

10,90 ... Romanca z vojvodo (Romancing the duke) knjiga avtorja/ice Tessa Dare. Dobiš jo na Book Depository.

POVEZANE KNJIGE