Priročnik za upravljanje odraščajočih možganov

Priročnik za upravljanje odraščajočih možganov - JoAnn Deak | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
JoAnn Deak
DIMENZIJA
10,4 MB
IME DATOTEKE
Priročnik za upravljanje odraščajočih možganov.pdf
ISBN
4868804777912

OPIS

Privlačna in poučna knjiga za bralce vseh starosti, ki želijo razumeti in poskrbeti za svojo dragoceno sivo snov.Zelo zanimiv in razumljiv priročnik o dogajanju v odraščajočih možganih med desetim in dvajsetim letom. Da, tudi starši ga bodo želeli prebrati. Vendar naj poskrbijo, da ga bodo otroci prebrali prvi.

Kaže se na vsaj dveh od naslednjih področij: kognicija, čustvovanje, medosebno ... Priročnik za upravljanje odraščajočih možganov. 1.

Vse pravice pridržane © 1998 - 2021 Založba Grlica | Desk d.o.o. 6 priroČnik za upravljanje projektov na podroČju zaposlovanja invalidov in drugih funkcionalno oviranih oseb Projektni pristop se v razvojnem procesu uveljavlja že kar nekaj let, tj. predvsem zaradi dejstva, da investitorjem pomaga doseči večjo ekonomsko sprejemljivost. Priročnik za trenerje Sklop 2: Komunikator_ka družbenih sprememb.

POVEZANE KNJIGE