Povabilo na ples

Povabilo na ples - Mary Balogh | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Balogh
DIMENZIJA
7,94 MB
IME DATOTEKE
Povabilo na ples.pdf
ISBN
6200683036233

OPIS

»Včasih je trenutek vse, kar je zares pomembno.«Sir Benedict Harper se trudi živeti svoje življenje, potem ko preživi napoleonske vojne, njegovo telo in duša pa hlepita po zdravilnem dotiku. Ne more si zamisliti, da mu bo upanje prinesla lepotica, ki ji življenje ni nič bolj prizanašalo. Samantha McKay je po moževem dolgotrajnem umiranju prepuščena na milost in nemilost moževih zatiralskih sorodnikov – dokler ne pomisli, da bi pobegnila v daljni Wales, kjer je nekoč podedovala hišo. Ben kot pravi kavalir vztraja, da jo bo spremljal na tej usodni poti.Samanthe si želi toliko kot ona njega, a je previden. Kaj lahko ranjena duša ponudi ženski? Samantha je pripravljena ubrati pot svoje usode in pozabiti celo na spodobnost v želji po tem čednem, plemenitem vojaku. Si bo upala ponuditi svoje ranjeno srce in tudi telo? Odgovor na obe vprašanji je morda na nepričakovanem kraju: v objemu drug drugega.

Download our mobile app now. Na novega leta dan, 1. januarja 2021 ob 18.00, boste lahko na spletni strani www.filharmonija.si prisostvovali tradicionalnemu novoletnemu koncertu z naslovom Povabilo na ples.

Joachim Bauer je, tako sem prebrala v časopisu, z raziskavami na opicah (in to sporno dejstvo, da raziskuje na živalih, ni nepomemben paradoks njegovih izsledkov o sočutju in povezanosti z živalmi) ugotovil, da obstaja t.i. nevrobiološka rezonanca. Listen to Povabilo na ples on Spotify.

POVEZANE KNJIGE