Poročena do ponedeljka

Poročena do ponedeljka - Catherine Bybee | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
10,82 MB
IME DATOTEKE
Poročena do ponedeljka.pdf
ISBN
2761043404584

OPIS

Poročena do ponedeljka je druga knjiga iz serija Neveste za vsak dan. Carter Billings je sanjski svetlolasec, ki se ga Hollywood ne bi branil in ki je tako čeden, da lahko ima katerokoli žensko na svetu. Prav nič mu ne manjka, dokler se ne odloči, da bo kandidiral za guvernerja. Takrat namreč za zunanjo podobo ustaljenega moškega nujno potrebuje ženo.Eliza Havens je vesela, da je njena najboljša prijateljica poročena s premožnim in prijetnim moškim. Le najboljši prijatelj tega prijateljičinega moža - privlačni in očarljivi Carter Billings - jo spravlja ob pamet. Še nikoli ni srečala moškega, s katerim bi se toliko pričkala ... in ob katerem bi ji srčni utrip tako poskočil. Je že res, da je ženitno posredovanje njena služba, a v njenem zasebnem življenju poroka žal ni možnost, ki bi lahko prišla v poštev.

Kontakt: [email protected] Kaj se je od petka do ponedeljka dogajalo na 112? Sobota. Ob 8.30 se je na cesto Gornje Pijavško-Veliki Trn, občina Krško, podrlo drevo, ob 13.29 pa je podrto drevo onemogočalo promet na regionalni cesti Raka-Bučka.

Za zunanjo podobo potrebuje že... Poročena do ponedeljka. Bybee, Catherine.

POVEZANE KNJIGE