Hrti na sprehodu

Hrti na sprehodu - Nina Novak Kerbler | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Novak Kerbler
DIMENZIJA
6,38 MB
IME DATOTEKE
Hrti na sprehodu.pdf
ISBN
8469077258271

OPIS

Glavna junaka slikanice sta posvojena hrta Tom in Kim, ki sta nekoč tekmovala na pasjih dirkah. Čeprav v preteklosti njun vsakdan ni bil vselej obsijan s soncem, zdaj že več let zajemata življenje z veliko žlico in počneta vse to, kar hrti obožujejo: poležavata do onemoglosti, grizljata kostke, prežita na mačke in hodita na dolge sprehode. Še vedno pa se najraje od vsega crkljata. Nekega dne pa na sprehodu srečata prestrašeno hrtico Lu, ki je še ne poznata …

So namreč zvesti prijatelji in človeku podarjajo neomejeno naklonjenost in ljubezen. Danes človek nosi odgovornost, da živali v njegovi oskrbi ne trpijo.

Zanima me, če to pomeni, da npr. na sprehodu v hribih ali kje na samem ne smem sneti psa s povodca in mu metati palice, da ne sme biti z mano odvezan na vrtu (ograjen je samo en del vrta) in podobno.

POVEZANE KNJIGE