Dnevnik nabritega mulca

Dnevnik nabritega mulca - Jeff Kinney | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeff Kinney
DIMENZIJA
4,68 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik nabritega mulca.pdf
ISBN
5622941536913

OPIS

Prav to se sprašuje naš vrli junak Grega Tepež, ko se mesto odloči, da se bo izklopilo z elektrike in vseh naprav. Toda sodoben slog življenja ima svoje prednosti in Grega kislo ugotavlja, da mu življenje kot so ga živeli nekoč ne ustreza.

Grega je zelo iznajdljiv, a hkrati zelo naiven fant, ki večino svojih dejanj kasneje obžaluje. Zgodba je sestavljena iz veliko smešnih in zanimivih dogodkov, ki jih družina doživi na izletu. Dnevnik nabritega mulca: Totalno uničenje; Jeff Kinney - Bereš in se krohotaš! Ena tistih redkih knjižnih serij, ob katerih se glasno smejejo tako otroci kakor odrasli, je zelo uspešna tudi pri nas.Zgodba najnovejše epizode se sicer dogaja pozimi, a premore tudi misli, ki jih še kako razumemo - in na lastni koži čutimo - v teh pasjih dneh: "Če se naš ljubi planet res segreva ... Najnovejša usešnica serije Dnevnik nabritega mulca.

Toda Tepeževi kmalu ugotovijo, da tropski raj ni tako rajski, kot so ... Dnevnik nabritega mulca: Družinski izlet 16,00 € Dnevnik nabritega mulca: Totalno uničenje 17,95 € Dnevnik nabritega mulca: Robi je car 16,00 € Dnevnik nabritega mulca: Pasji dnevi 16,00 € Dnevnik nabritega mulca: Kolo sreče 16,00 € Dnevnik nabritega mulca: Huda zima 16,00 € Dnevnik nabritega mulca: Dvojna godlja 16,00 € Dnevnik nabritega mulca. DIARY OF A WIMPY KID 2010 | komedija, družinski | 7+ | 6.2 /10.

POVEZANE KNJIGE