Darovi minevanja

Darovi minevanja - Manca Košir | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Manca Košir
DIMENZIJA
3,43 MB
IME DATOTEKE
Darovi minevanja.pdf
ISBN
3728346902790

OPIS

Manca Košir nadaljuje serijo epistol s knjigo dopisovanj o »poslednjih rečeh«: minevanju, umiranju, majhnih in velikih smrtih. Dopisovalke in dopisovalca, iskreni pričevalci, da včasih srce zaječi, pišejo o svojih bolečinah in trpljenju, o temnih urah duha in brezkrajnih radostih bivanja. Kljub hudemu (samomorilnost, objem smrti, diagnoza rak, rojevanje mrtvega otroka) pa vsa pisma svetlikajo luč upanja in zaupanja.Korespondenti: Ksenija Malia Leban, Janko Bohak, Urška Lunder, Karel Gržan, Jasna Stošić, Ana Drevenšek, Tina K. Mazi.

»Zdelo (se mi je) nujno spregovoriti o smrti, za katero kot družba še nismo našli pravih besed - smrti, ki prehiti ... Koširjeva, za katero so Darovi minevanja peta knjiga dopisovanj, skupno se je podpisala že pod 18 knjig, pravi, da so jo tudi do te knjige privedli dogodki, ki so stkali pot do sogovornikov. "Ne vem, ali je to že 20 let ali še več, ko v bistvu živim tako, da nimam ciljev, ključev, da pravzaprav ne živim življenja, ampak življenje ... "Darovi minevanja" je Manca Košir naslovila knjigo, v kateri objavlja svoja in razmišljanja sedmih drugih avtorjev v obliki pisem.

Mene je strah smrti. Pri založbi Mladinska knjiga je izšla knjiga Mance Košir Darovi minevanja. Tokratna knjiga dopisovanj obravnava teme, kot so minevanje, umiranje, majhne in velike smrti.

POVEZANE KNJIGE