Bela kot sneg

Bela kot sneg - Salla Simukka | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Salla Simukka
DIMENZIJA
10,96 MB
IME DATOTEKE
Bela kot sneg.pdf
ISBN
1468286743324

OPIS

Sneguljčica se odpravi na potovanje v peklensko vročo Prago. V nekem lokalu jo nagovori dekle, ki trdi, da je njena polsestra. Čeprav ji ne verjame, jo vendarle začne zanimati. Ve, da ji starši marsikaj prikrivajo. Ko skuša priti do dna družinskim skrivnostim, se Sneguljčica zaplete v posle nenavadne verske ločine, ki postaja vse bolj nevarna. Njenim pripadnikom grozi tragedija, za povrh pa namerava nekdo na ta račun mastno zaslužiti. Zelenka in Sneguljčica se znajdeta v življenjski nevarnosti. Namesto da bi praške ulice in pokopališča spoznavala kot turistka, mora Sneguljčica po njih teči, da bi si rešila življenje in preprečila zlobne načrte.

izd. Založništvo in izdelava - Ljubljana : Mladinska knjiga, 2015 ... Več: V tem delu, ki širno Rusijo opiše kot kri rdečo in belo kot sneg, ter s tem aludira na pravljično Sneguljčico, je Sedgwick (nekateri britanski kritiki ga ocenjujejo kot njegovo najboljše delo) svoje pisanje še nadgradil in se takoj uvrstil med štiri nominirance prestižne nagrade Costa (nekdaj Whitbread). Že takrat je vedela, o čem bo pisala in kakšni bodo naslovi knjig iz trilogije: Rdeča kot kri, Bela kot sneg in Črna kot ebenovina.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... IZZIV #14 - BELA KOT SNEG petek, 01. januar 2021.

POVEZANE KNJIGE