Aromaterapija

Aromaterapija - Nataša Špiranec Maurer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Špiranec Maurer
DIMENZIJA
3,67 MB
IME DATOTEKE
Aromaterapija.pdf
ISBN
6089611599423

OPIS

Aromaterapija neguje, sprošča in zdravi. Je tudi ljubiteljska veščina, s katero si lahko pomagamo pri doseganju boljšega življenja.Pred vami je izbor dvainpetdesetih čudovito dišečih zdravilnih rastlin, od katerih je vsaka posebej zgodba zase. Zgodba o užitku, lepoti, zdravju in zlasti vonju.Prednosti uporabe aromaterapevtskih pripravkov je veliko. Z njimi lahko nadomestimo škodljive snovi v čistilih in kozmetiki, si pričaramo domači velnes, prijetno pomagamo sebi in bližnjim, ustvarjamo naravne parfume … Zlasti pa uživamo v raziskovanju in občutenju.

Izobražuješ lahko o aromaterapiji in naravni kozmetiki. Ukvarjaš se lahko s prodajo eteričnih olj, naravne kozmetike in drugih aromaterapevtskih izdelkov.

Čistijo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost in balansirajo Uporaba aromatičnih snovi sega daleč v zgodovino. Stare civilizacije kot, so Egipčani (balzamiranje mumij), Grki (razkuževanje v času epidemij) in Rimljani (industrija parfumov ... Aromaterapija.

POVEZANE KNJIGE