365 aktivnosti na prostem, ki jih moraš preizkusiti!

365 aktivnosti na prostem, ki jih moraš preizkusiti! - Jamie Ambrose | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jamie Ambrose
DIMENZIJA
3,96 MB
IME DATOTEKE
365 aktivnosti na prostem, ki jih moraš preizkusiti!.pdf
ISBN
6768399234611

OPIS

Odlična knjiga za otroke – za ure in ure aktivnosti in iger na prostem!Z njo bo otrok sam naredil hotel za žuželke, ustvaril oblak, iskal in našel fosile, prepoznal živalske sledi, napovedal vreme z borovim storžem, pomagal ptici narediti gnezdo, zasadil kavbojski vrt, postavil šotor, raziskal obalo – in še veliko več!Jasna navodila s fotografijami bodo natančno povedala, kaj potrebujete in kaj morate narediti. Knjiga je polna čudovitih aktivnosti in iger, s katerimi se lahko otroci zamotijo ure in ure; poleg tega mu bodo na stežaj odprla vrata v naravo – tik pred vašim pragom!

V preteklosti ti morda ti odtenki ne bi bili všeč, z novim znanjem in foto navdihi pa jih takoj vzljubiš. Igranje je upoštevano tudi pri knjigah za (naj)mlajše otroke: to so igralne knjige ali igroknjige, ki spodbujajo in vključujejo otrokovo igro! Igra je vgrajena v poezijo, npr.: Enci benci na kamenci 1, 2, 3: slovensko otroško izročilo. Ilustr.

Izbrali smo pet barvnih odtenkov, ki jih moraš preizkusiti na steni v svojem domu, saj so trenutno najbolj priljubljeni in 'vroči'. V preteklosti ti morda ti odtenki ne bi bili všeč, z novim znanjem in foto navdihi pa jih takoj vzljubiš. Igranje je upoštevano tudi pri knjigah za (naj)mlajše otroke: to so igralne knjige ali igroknjige, ki spodbujajo in vključujejo otrokovo igro! Igra je vgrajena v poezijo, npr.: Enci benci na kamenci 1, 2, 3: slovensko otroško izročilo.

POVEZANE KNJIGE