Ukrotite šimpanza v sebi

Ukrotite šimpanza v sebi - Steve Peters | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Steve Peters
DIMENZIJA
9,34 MB
IME DATOTEKE
Ukrotite šimpanza v sebi.pdf
ISBN
3961640103682

OPIS

Ali sabotirate svojo lastno srečo in uspeh?Le stežka razumete samega sebe?Ali o vašem življenju odločajo čustva?Angleški profesor Steve Peters, motivator in psiholog številnih vrhunskih športnikov, s pomočjo modela \'Obvladovanje Šimpanza\' pojasnjuje boj, ki se odvija v vaši glavi, in nato pokaže, kako lahko to razumevanje uporabite na vseh področjih vašega življenja, da bi:- ugotovili, kako deluje vaš um- razumeli in obvladovali svoja čustva in misli- postali oseba, kakršna si želite biti.\'Obvladovanje šimpanza\' temelji na znanstvenih dejstvih in načelih, ki jih je avtor za lažjo uporabo poenostavil v delovni model. Z njim boste razvili svojo osebnost in pridobili veščine, ki vam bodo pomagale odpraviti tesnobo, povečati samozavest, izbirati čustva in še mnogo drugega.Ukrotite šimpanza v sebi je knjiga, ki ponuja izjemno učinkovit model za obvladovanje uma – ta vam lahko pomaga, da postanete srečnejši, samozavestnejši, bolj zdravi in uspešnejši.

izd. Prišla sem do določenih sprememb v sebi, ki jih nisem več zmogla nadzirati, ali se o njih pogovarjati z izbrano psihoterapevtko. Pomoč sem najprej poiskala preko spletnega foruma, na katerem na vprašanja odgovarja psihiatrinja.

u 13:00 12 komentara 11910 prikaza Zato, ker tako res čutim in ker nimam nikogar drugega, ki bi ga lahko imenoval tako. O, saj so v mojem življenju ljudje, ki vedo vse o meni, do njih sem odkrit in iskren, ki jim želim vse dobro, samo… Ti si edini, ki me zares poskušaš razumeti.

POVEZANE KNJIGE