Slovenija v zgodbah

Slovenija v zgodbah - Darinka Kladnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kladnik
DIMENZIJA
5,92 MB
IME DATOTEKE
Slovenija v zgodbah.pdf
ISBN
6306534716688

OPIS

Čeprav je izšlo že veliko knjig o Sloveniji, je ta nekaj prav posebnega. Povabila vas bo na potepanje po deželi, polni lepot, zanimivosti in skrivnosti. 77 v celoto povezanih samostojnih zgodb vam bo slovensko preteklost predstavilo nekoliko drugače – malce nostalgično, igrivo in iskrivo, s številnimi razkritimi drobnimi skrivnostmi, zanimivostmi in podatki o domovini, ki jih najbrž niste poznali.Ali veste, na kateri slovenski železniški postaji ves čas stoji kovček? Kdo je bil znameniti slovenski pesnik na konju, kdo pa zaljubljena pisateljica, ki je umrla že pri 21-ih letih? Kdo sta slovenska Kajn in Abel? Kam segajo začetki slovenskega pivovarstva? Kje najdete muzeje na prostem?• 77 nadvse zanimivih, berljivih, hudomušnih zgodb o znanih in manj znanih naravnih in kulturnih znamenitosti Slovenije in zamejstva, slovenskih osebnostih, krajevnih posebnostih, dejavnostih …• knjiga, ki predstavlja neizmerno bogastvo, ki ga imamo pred nosom, a ga premalo poznamo• z odličnim besedilom avtorice Darinke Kladnik ter fotografijami Davida Kladnika in Joca Žnidaršiča, ki sta v iskanju skritih krajev in kotičkov preromala vso Slovenijo

avgusta, 2020 | Zadnje novice | Zaživela je slovenska različica spletnega mesta slovenia.si, ki predstavlja Slovenijo skozi zapisane in videozgodbe ter nacionalno znamko I Feel Slovenia. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

COBISS+ SICRIS ‒ informacijski sistem o raziskovalni dejavnosti v Sloveniji Druge baze podatkov. COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Slovenia.si - Slovenija v zgodbah Zaživela je slovenska različica spletnega mesta slovenia.si, ki predstavlja Slovenijo skozi zapisane in videozgodbe ter nacionalno znamko I Feel Slovenia.

POVEZANE KNJIGE