Obžalovana ena noč

Obžalovana ena noč - Jodi Ellen Malpas | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jodi Ellen Malpas
DIMENZIJA
3,8 MB
IME DATOTEKE
Obžalovana ena noč.pdf
ISBN
4918405720672

OPIS

Neverjetno je bogat, pregrešno čeden in vedno znova jo pripelje do vrhuncev užitka, ki jih ni izkusila še nikoli prej. Za Livy, ki jo skupaj z njenim oboževanim moškim M spoznamo že v romanu Obljubljena ena noč, zdaj ni več poti nazaj. Odločena je postati svetloba v M-jevem temnem življenju. Vendar ima to novo življenje visoko ceno …M svojega vpliva ni pridobil brez žrtev, vendar ne bo dovolil, da bi bila ena od njih zdaj tudi Livy. Čeprav si ne želi nič drugega bolj kot to, da bi jo za vedno obdržal, je njegova prva naloga, da jo zaščiti. Za vsako ceno.Toda ko se njuno nenasitno razmerje poglobi, pritegneta pozornost obsedenega, nevarnega človeka. In ko Livy odkrije o M še nove skrivnosti, ki jo pretresejo do dna duše, se mora odločiti, kaj bo storila …Bosta na koncu oba obžalovala svoje odločitve, ki ju lahko usodno pogubijo?Drugi roman iz priljubljene trilogije ameriške pisateljice Jodi Ellen Malpas, ki jo bralci poznajo tudi po erotični trilogiji Ta moški, je poln silovite strasti in osupljivih razkritij, ki vlečejo k branju.

Brez čustev ali obvez, zgolj z obilo užitka. Díky laserovému gravírování se stane ze záchranářského nože ESP dokonalý osobní dárek. Pro vaši rodinu, přátele, kolegy, nebo si ho můžete nadělit sami sobě…Text gravírujeme na horní část čepele, takže je čitelný i při zavřeném noži.

Sinbadova potovanja. Nosač Sindbad je živel v času kalifa Haruna ar-Rašida v Bagdadu in njegova naloge je bila nošenje tovora na glavi.

POVEZANE KNJIGE