NLP: misija Zemlja

NLP: misija Zemlja - Aleksandar Milinković | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksandar Milinković
DIMENZIJA
12,88 MB
IME DATOTEKE
NLP: misija Zemlja.pdf
ISBN
1186440092711

OPIS

Minilo je že nekaj desetletij od zadnje velike kampanje, da se razišče in dokaže obstoj »letečih krožnikov«. Od takrat je vse potihnilo. A še vedno ostajajo vprašanja, ki so narekovala to knjigo:– Zakaj so v ZDA NLP-ji večja skrivnost kot jedrsko orožje? Čemu ameriška vlada pojav, za katerega trdi, da ne obstaja, klasificira kot »nasproten interesom nacionalne varnosti«?– Kdo so »sinovi neba« v knjigi preroka Ezekiela, ki so prišli na Zemljo in videli »lepe hčere človekove«? Ali so to pradavni kozmonavti, ki so se premešali s človeškimi hčerami, pospešili tokove evolucije in prenesli določena tehnološka spoznanja, ohranjena v starih mitih in legendah?– Kako sta povezana Mars in Keopsova piramida v Gizi? Zakaj NASA vse do danes še ni uradno pojasnila fotografij z misije Vikinga iz leta 1977, na katerih je dozdevno vidna piramida, celo večja od Keopsove?– Zakaj je toliko pričevalcev o izginotjih ljudi v NLP-jih? Ali morajo nezemljani nujno raziskovati človeški rod? Zakaj so bile nekatere domnevne ugrabitve izpeljane zelo obzirno, druge pa nasilno? Ali obstajajo dobri in slabi nezemljani?– Je CIA namenoma sprožila določene zgodbe in dogodke o nezemljanih, da bi jih diskreditirala in to izkoristila za prikrivanje prave resnice?– Ali obstaja zveza med ekstatičnim plesom in drugimi rituali ter pojavi NLP? Ali obstaja določena vrsta energijskega kanala, po katerem se tako vzpostavlja stik z nezemeljskimi bitji?

februarja 1990, ko je bila sonda Voyager 1 od Zemlje oddaljena 6,4 milijarde kilometrov, ji je Nasa ukazala, naj ogreje svoj sistem kamer, to je trajalo približno tri ure, ga ... Naziv oblasti: oblast Alternativna učenja, Ezoterija. Spisak svih knjiga iz ove oblasti: Nevinost, znanje i radoznalost, Nezaboravni Sai Baba iz Širdija, Nije uvek tako, Nikola Tesla, treći rajh i vanzemaljci, Ništa i sve, NLO, misija zemlja, NLP, razotkrivena magija, Nostradamus za neupućene, Nova zemlja, Novac - novčana numerologija 21.

ISBN ... NLP : misija Zemlja : iskanje resnice o pojavu NLP / Aleksandar Milinković ; [prevod J. R.

POVEZANE KNJIGE