Švindler, špijonka in človek z bombo

Švindler, špijonka in človek z bombo - Alex Capus | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Capus
DIMENZIJA
10,70 MB
IME DATOTEKE
Švindler, špijonka in človek z bombo.pdf
ISBN
9202615989222

OPIS

Izjemno. Švindler, špijonka in človek z bombo - Mestna knjižnica Ljubljana Pisatelj v svojih delih črpa iz zgodovine, predvsem se posveča naključjem. Zgodba govori o treh resničnih osebnostih: Švicarju in judu Felixu Blochu,... Govorim o izvrstnem čtivu Švindler, špijonka in človek z bombo, ki je pred časom izšla v odlični zbirki Moderni klasiki.Gre za zadnji roman Alexa Capusa, v katerem se avtor predvsem poigrava z idejo naključnosti nekega trenutka, v katerem bi se tri pomembne zgodovinske osebe lahko srečale. Alex Capus - Švindler, špijonka in človek z bombo.

Š vindler, špijonka in človek z bombo. je naslednji Capusov roman, ki smo ga dobili v slovenščini - v odličnem prevodu Mojce Kranjc ((Tu je treba sicer omeniti prevod naslova, ki glede na tematiko morda deluje nekoliko preveč lahkotno, frivolno in v slogu b-filmov akcijsko-pustolovskega pedigreja iz 60-ih let prejšnjega stoletja. Švindler, špijonka in človek z bombo Alex Capus.

POVEZANE KNJIGE