Spoznajmo zdravilne rastline

Spoznajmo zdravilne rastline - Anton Poler | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anton Poler
DIMENZIJA
8,45 MB
IME DATOTEKE
Spoznajmo zdravilne rastline.pdf
ISBN
3888933630714

OPIS

Priročnik je namenjen vsem ljubiteljem narave kot pomoč pri določanju rastlinskih vrst, hkrati pa ponudi najpomembnejše informacije pri nabiranju in uporabi zdravilnih delov rastlin. Opisanih je več kot 440 zelišč, grmovnic in dreves, ki jih najdemo v naravi ali na domačem vrtu, vsaka rastlina je tudi na barvni fotografiji. Prvi dve tretjini rastlin je že bilo predstavljenih v pahljačastih knjigah Nabirajmo zdravilne rastline 1 in 2. Nadvse pomembno je, da rastline pravilno določimo in ne použijemo ničesar škodljivega ali strupenega.

priporo Čljiva je za tiste, katerim od razburjenja vedno mo Čno bije srce ali jim je pogosto slabo. Anton Poler - Spoznajmo zdravilne rastline, priročnik namenjen ljubiteljem narave in kot pomoč pri določanju rastlinskih vrst. Obvestilo o uporabi piškotkov Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov. Čeprav ima izjemne zdravilne učinke - v medicini se namreč uporablja za izdelavo zdravil za srce - je to zelo strupena rastlina.

Nina Ošlaj, mag.farm. Angelika (Angelica archangelica) Janez Špringer, mag.farm.

POVEZANE KNJIGE