Skrivnost veselja

Skrivnost veselja - Andrea Gasparino | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Gasparino
DIMENZIJA
4,91 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost veselja.pdf
ISBN
9254009310739

OPIS

Ne išči v vrtu dobre solate, če je nisi posejal: sama ne bo zrasla. Globoko, trajno veselje ni sadež, ki pade z neba, je sadež, ki smo ga potrpežljivo obdelovali, je prepričan Gasparino. V tej knjigi, ki je svojevrsten duhovni priročnik in je pomagal že mnogim, ponuja vrsto poglobljenih nasvetov, kako odkriti veselje, ki ni le stvar trenutka ali dneva, marveč traja, saj prihaja iz notranjosti. Takšno veselje, ki ga tudi podarjamo naprej, je »najkrajša pot za zmanjševanje razdalj med srci na različnih bregovih življenja«.Andrea Gasparino (1923– 2010) je bil italijanski duhovnik in pisec številnih duhovnih knjig. Leta 1951 je v Cuneu blizu Torina ustanovil hišo »Mesto mladih«. Tam je toplino doma ponudil vojnim sirotam, kasneje pa tudi drugim v življenjski stiski – obolelim za aidsom, gobavcem, zapuščenim mladim z ulice, ostarelim. Njegove hiše s podobnim poslanstvom so z leti zrasle še v devetih drugih državah po svetu. Ko so se Gaspariniju pridružili posvečeni bratje in sestre ter duhovniki, je nastalo kontemplativno misijonarsko gibanje Karla de Foucaulda. Člani te skupnosti živijo samostansko molitveno življenje med ubogimi. V življenju Gasparina in njegove skupnosti ima osrednje mesto češčenje Najsvetejšega in evangelizacija, zlasti v domu duhovnih vaj v Cuneu.

In je veliko več od radosti. ii skrivnost veselja a. gasparino zaloŽba druŽina 2015 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Ste že slišali najbolje varovano skrivnost leta? Letos praznujemo 20.

Potem se bom nemudoma odpravil v Medžugorje, morda pa bo Božja previdnost hotela, da bom že tam. Zatem bom celih sedem dni preživel v postu, da bi tudi sam, preplavljen ... Če te izbrana stvar ne navda z veseljem, njena usoda ne vodi nujno v koš za smeti.

POVEZANE KNJIGE