Groznovilca v hudi hosti

Groznovilca v hudi hosti - Jana Bauer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Bauer
DIMENZIJA
12,26 MB
IME DATOTEKE
Groznovilca v hudi hosti.pdf
ISBN
6562047014219

OPIS

Proti Hudi hosti je letelo nekaj čudnega. Majhen zakrpan balon s čajnikom namesto košare. Zapletel se je v trnove robide in obtičal. Pokrov čajnika se je s treskom odprl. Ven je prilezlo malo bitje, namrščeno. Strašansko besno. V poletni oblekici in s čepico, iz katere sta rasli nekakšni rogovili. Groznovilca! Prebivalci Hude hoste še slutijo ne, kaj jih čaka. Na voljo tudi Rokovnik za leto 2019, ki ga krasijo besedila iz knjig Groznovilca v Hudi hosti in Groznovilca in divja zima avtorice Jane Bauer.

Zapletel se je v trnove robide in obtičal. Pokrov čajnika se je s treskom odprl.

Vabljeni tudi v našo E- knjižnico ... Med avtorje mlajše generacije, pred katerimi je čas, da umetniško zorijo in dozorijo, zagotovo sodi Jana Bauer (1975), diplomirana dramaturginja, mladinska pisateljica, urednica in prevajalka. Njeno sodobno pravljico ali fantastično pripoved Groznovilca v Hudi hosti (bila je med finalisti za nagrado večernica) sestavlja enajst zaokroženih kratkih zgodb. Groznovilca.

POVEZANE KNJIGE