Alpske cvetlice

Alpske cvetlice - Helga Hofmann | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helga Hofmann
DIMENZIJA
4,39 MB
IME DATOTEKE
Alpske cvetlice.pdf
ISBN
1464605809386

OPIS

V gorah od junija do septembra pogosto naletimo na številne, predvsem cvetoče rastline, a se vse prepogosto zgodi, da jih ne prepoznamo. Pri prepoznavanju alpskih cvetlic nam bo v veliko pomoč nov priročnik žepnega formata iz serije Narava na dlani.

Ljubezen do narave, do majhnih in velikih čudežev na poteh, vrtovih, travnikih, rekah, gozdovih in povsod okoli nas je vodila avtorje pri snovanju pričujočih vodnikov v želji, da bi vse to kraljestvo narave čim bolj približali in razumljivo predstavili tudi bralcem. Več kot 500 planinskih in gorskih cvetlic je razvrščenih po barvi in obliki cvetov, zato je prepoznavanje vrst zelo preprosto in zanesljivo. Rozetaste sočnice, ki jim nekateri pravijo tudi ušesniki, so ene najbolj trpežnih rastlin naših vrtov.Odlično prenašajo vročino in sušo, saj imajo zalogo vode v odebeljenih sočnih listih, poleg tega pa so tudi zelo prezimno trdni in jim do živega ne pride niti najhujši mraz.. Poznamo več vrst in sort, ki so različno obarvane, od rumenkastih, preko zelenih, rdečih, rjavih, sivih ... Alpske cvetlice: odkrivamo in določamo najpomembnejše vrste.

Cena 22,95 EUR Klubska cena: 18,35 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > Alpske pokrajine so zaradi velikih nadmorskih višin in strmih pobočij težko prehodne.

POVEZANE KNJIGE