Tretji rajh

Tretji rajh - Richard James Overy | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard James Overy
DIMENZIJA
10,40 MB
IME DATOTEKE
Tretji rajh.pdf
ISBN
8950853783773

OPIS

Čeprav se je kruta diktatura tretjega rajha obdržala le 12 let, je s pogubno vojno, taborišči, prisilnim delom in z množičnim iztrebljanjem političnih nasprotnikov, Ciganov, homoseksualcev, invalidov, umsko bolnih, predvsem pa Slovanov in Judov posegla daleč prek meja Nemčije in odzvanja še danes.Zakaj je bil Hitlerju dopuščen vzpon na oblast, čeprav je njegovo stranko podpirala le tretjina volivcev? Kako je mogoče, da je Hitler, ki je stran od govorniških odrov in tulečih množic veljal za povsem brezizraznega, tako presenetljivo vplival na nemško ljudstvo? Zakaj so bili firerjevi podaniki« pripravljeni v njegovem imenu početi nezaslišana grozodejstva? Kronika mračnih let tretjega rajha je polna protislovij.Zgodovinar Richard James Overy jih v kroniki Tretji rajh osvetli s kombinacijo privlačnega besedila, številnih dokumentov in fotografij.• temeljito dokumentirana knjiga, ki v živo naslika nepopisne grozote genocida, holokavsta in uničujočega terorja• celovito in sistematično osvetljuje strukturo in delovanje tretjega rajha• vključuje pomembne dokumente, pisma, presunljiva ustna pričevanja, kratke življenjepise Hitlerjevih najožjih sodelavcev …• med številnimi fotografijami so tudi takšne, ki jih v slovenskih knjigah še nismo videli

Članek bo opisal vzpon in padec tretjega rajha, dosežke imperija v zunanji in notranji politiki. Družba Summit motors Ljubljana je včeraj podelila naziv Fordov trgovec leta 2016, ki ga je že tretjič osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv za trgovca, ki ob doseganju najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih rezultatov, obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. Ponosni smo, da ima gostilna Rajh tako bogato preteklost, a veselimo se, ker skupaj z Vami ustvarjamo prihodnost! Rezervacije.

Podrobnosti. O družbi; Naročanje; Oglaševanje; Sprejem slik v redakcijski sistem; Kontakt; Ostalo ... Tretji rajh (Drittes Reich) - tako neuradno imenovan nemška država od 1933 do 1945.

POVEZANE KNJIGE