Osebni finančni načrt

Osebni finančni načrt - Mitja Vezovišek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Vezovišek
DIMENZIJA
3,56 MB
IME DATOTEKE
Osebni finančni načrt.pdf
ISBN
8313616128344

OPIS

To je temeljni cestni zemljevid, ki ga potrebujemo, da bi dosegli finančne cilje. Ni pomembno, kakšni ti so - na primer nakup nepremičnine, omogočiti otrokom najboljše šole, pokojnina pri 50 letih in podobno -, temveč da jih načrtujemo. S tem se bo verjetnost, da jih bomo tudi dosegli, občutno povečala, piše v uvodu pred kratkim izdane knjige Osebni finančni načrt avtorja Mitje Vezoviška.Glavni namen te knjige je spodbuditi vsakega posameznika k odločitvi za izdelavo osebnega finančnega načrta in ponuditi nasvete, orodja in smernice za izdelavo.V knjigi boste našli odgovor na vprašanje, zakaj sploh potrebujete osebni finančni načrt, konkretne nasvete, kako se lotiti priprave pa tudi uresničevanja načrta. V knjigi je natančno opisanih vseh šest sestavin osebnega finančnega načrta, kdo vam ga lahko pomaga izdelati in kaj konkretno storiti, ko načrt že imate. Poleg tega boste v knjigi našli tudi konkretne primere izdelanih načrtov.

Uresničevanje vaših ciljev Takoj, ko se odločite za boljši položaj z vašim denarjem, morate narediti prvi korak, da se usedete in sestavite seznam finančnih ciljev, ki jih želite doseči. Kako pripravite finančni načrt. Pogosto se ne loči kaj je finančni načrt in kaj je načrt porabe.

Cilj finančnega načrta je ugotoviti finančni potencial naložbe in terminski načrt doseganja predvidenega rezultata. osebni finančni načrt mora vsebovati klavzulo "akumulacije".Vsi strokovnjaki na tem področju so enotni v tem, da se 10% lahko varno odloži, ne glede na velikost plače, ne glede na to, kako se je zdelo, da je strožji varnostni pas ne bo zategniti.In teh 10% bolj smiselno pravica prenese na ločen bančni račun, tako da ne bo zamikalo, da ... Finančni načrt mi je bil predstavljen v celoti na razumljiv način in takoj sem vedel, kje na svojem "finančnem zemljevidu" se nahajam in kam sem namenjen. Prepričan sem, da če se bom finančnega načrta v celoti držal, je uspeh zagotovljen in moj dolgoročni finančni cilj nedvomno dosežen. V razvitih gospodarstvih se odgovorni posamezniki ne sprašujejo več, ali potrebujejo osebni finančni načrt ali ne.

POVEZANE KNJIGE