Norma

Norma - Marjan Žiberna | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Žiberna
DIMENZIJA
6,89 MB
IME DATOTEKE
Norma.pdf
ISBN
4536493328628

OPIS

Roman Norma je prvoosebna pripoved atleta – tekača v zatonu, ki zaradi nenadne bolezni pristane v bolnišnici. Po odpustitvi spremeni način življenja in začne načrtno trenirati v želji, da bi dosegel olimpijsko normo. Zaradi ljubezni do ženske, ki jo je srečal med bivanjem v bolnišnici, se mu tudi maratonska olimpijska norma zazdi dosegljiva. Skozi pripoved se razkrije nenavadna ljubezenska zgodba, napajana z nerazčiščeno bolečino iz preteklosti, vprašanje, koliko smo pripravljeni tvegati, da bi dosegli, kar si želimo že od mladih nog, in navsezadnje junakov tek ne le skozi ciljno črto, ampak tudi skozi življenje.

Join us in the hunt for perfection. Products.

i-Norma Insertar Nueva Tarea NORMA Group is a global market leader in engineered joining technology in the three product categories clamp, connect and fluid with around 10,000 customers in 100 countries. Ime Norma je k nam prišlo iz Italije, kjer je zelo pogosto, razširjrno pa je tudi v Združenem kraljestvu in ZDA. Ime se je uveljavilo po uprizoritvi lirične opere Norma.

POVEZANE KNJIGE