Nepozaben večer

Nepozaben večer - Julia Quinn | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
9,16 MB
IME DATOTEKE
Nepozaben večer.pdf
ISBN
7932068959852

OPIS

Anne Wynter morda ni to, kar pravi, da je …Toda kot guvernanta treh plemiških deklet se precej dobro znajde. Njeno delo je pravi izziv, saj se v enem samem tednu skriva v shrambi, polni glasbil, igra zlobno kraljico v predstavi, za katero nihče ne ve, ali je tragedija ali komedija, in oskrbi rane očarljivemu grofu Winsteadu. Po dolgih letih je to prvi moški, ki jo res mika in iz dneva dan se težje opominja, da se guvernanta s plemičem ne sme spogledovati.Daniel Smythe-Smith je morda v smrtni nevarnosti …Ampak mladega grofa to ne bo ustavilo, da se ne bi zaljubil, in ko na tradicionalnem družinskem koncertu opazi neznano žensko, priseže, da jo bo osvojil, tudi če to pomeni, da bo moral dneve preživljati z desetletnico, ki misli, da je samorog. Toda Daniel ima sovražnika, ki je prisegel, da ga bo ubil, in ko se Anne znajde v nevarnosti, naredi vse, da bi se njuna zgodba srečno končala.Nova nepozabna romanca Julie Quinn, ki vas bo prevzela in zapeljala.

Večerja globoko pod zemljo, v dvorani, ki so jo pred mnogimi leti izkopali mežiški rudarji, bo naredila večer nepozaben. Nepozaben večer za Šporarja, ki ga je dočakal nepričakovano hitro #video. Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Njeno delo je pravi izziv, saj se v enem samem tednu skriva v shrambi, polni glasbil, igra zlobno kraljico v predstavi, za katero nihče ne ve, ali je tragedija ali komedija, in oskrbi rane očarljivemu grofu Winsteadu. Čarman motosport / Blog / Nepozaben večer: srečanje legendarnih slovenskih dirkačev v Medvodah Nepozaben večer: srečanje legendarnih slovenskih dirkačev v Medvodah 16. januar 2020.

POVEZANE KNJIGE