Inšpektor Jože

Inšpektor Jože - Majda Koren | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Majda Koren
DIMENZIJA
8,55 MB
IME DATOTEKE
Inšpektor Jože.pdf
ISBN
6609134750704

OPIS

letu starosti ta svet zapustil duhovnik Jože Vidic, Don Boskov salezijanec, ki je Bogu zvesto služil več kot 50 let, v katerih je pustil neizbrisen pečat in je bil mnogim duhovni oče. Kot oče uskovniških tednov duhovnosti ima posebno mesto v srcu mladih, lepe spomine nanj imajo tudi Cerkničani, saj […] Inšpektor Jones - Boris Kralj King, njegov pomočnik - Franček Drofenik Profesor Castor - Miha Baloh Baker - Janez Rohaček Zdravnik Lindman - Jože Logar.

Zanj so bili zaposleni največji potencial podjetja. Z odprtim in odkritim odnosom do sodelavcev, mu je uspelo ustvariti dinamičen, zavzet in homogen kolektiv, ki ne le dosega zastavljene cilje, ampak jih velikokrat tudi presega. Rubrika ZUNANJE UHO.

POVEZANE KNJIGE