Glasba, ples in gore

Glasba, ples in gore - Lovro Sodja | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lovro Sodja
DIMENZIJA
5,38 MB
IME DATOTEKE
Glasba, ples in gore.pdf
ISBN
1425638968478

OPIS

Lovro Sodja je rojen leta 1938 v Ljubljani. Poleg realne gimnazije je zaključil tudi Srednjo glasbeno šolo v Ljubljani. Diplomiral je na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri prof. Borisu Čampi. Je akademski glasbenik flavtist. Deset let je bil redni član opernega zbora in baletnega ansambla ljubljanske opere. Od 1962 do 2012 je bil učitelj flavte na Glasbeni šoli Franca Šturma v Ljubljani. Petindvajset let je deloval na avstrijskem Koroškem.

Film se je dogajal na platnu, glasbeniki pa so glasbo izvajali ob, za ali pred platnom. Z njo so prekrili moteč ropot projektorjev.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Roman Dina Bauka Konec. Znova, poleg njega pa še pesniška zbirka Roka Vilčnika Zdravilo za Ano in avtobiografsko delo Lovra Sodje Glasba, ples in gore - to so knjige, ki se jim bomo posvetili v današnji oddaji S knjižnega trga..

POVEZANE KNJIGE