Fizika žalosti

Fizika žalosti - Georgi Gospodinov | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgi Gospodinov
DIMENZIJA
10,29 MB
IME DATOTEKE
Fizika žalosti.pdf
ISBN
1752707380169

OPIS

Fizika žalosti je izvirno grajen roman, ki ga sestavljajo drobne zgodbe, antični miti in raznovrstne stranske pripovedi, z menjavo pripovednih perspektiv in dogajalnih časov pa preskakuje med linearnim in fragmentarnim načinom pripovedovanja. Skozi oči dečka, ki ima nenavadno sposobnost vživljanja v druge ljudi in bitja, avtor v romanu prek na videz nepomembnih drobcev in življenjskih usod izrisuje zgodovino sveta. Ganljiva in hkrati izjemno zabavna pripoved nas skozi labirint vodi k sočutju do žalostnega in nerazumljenega Minotavra v njegovem središču.

Avtor Georgi Gospodinov. Prevod Borut Omerzel.

Ne razsipava z nasveti, ne ponuja uvidov, ne bo se vam pomagala soočiti z resničnostjo. Je knjiga, ki bolje posluša kot govori.

POVEZANE KNJIGE