Škotska ulica

Škotska ulica - Samantha Young | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
3,26 MB
IME DATOTEKE
Škotska ulica.pdf
ISBN
8075560790213

OPIS

Shannon MacLeod so bili vedno všeč napačni moški, zato je skakala iz ene slabe zveze v drugo, dokler se ni zadnja končala z najhujšim možnim opozorilom. Podrl se ji je svet in prisegla si je, da se bo moškim odslej izogibala.Cole Walker, njen novi sodelavec v Edinburgu, je natanko to, čemur se želi Shannon izogniti: čudovit je, malce domišljav in za povrh še tetoviran. A za njegovo grobo zunanjostjo se skriva dober človek, ki se je s pravo žensko pripravljen ustaliti. Odloči se, da bo Shannon pomagal iz osame, v katero se je zaprla, in da bo osvojil njeno srce.Sčasoma se spustita v vroče razmerje, a Shannon se po čustveni plati vseeno ne more v celoti predati Colu, saj mu ne zaupa. Bosta kljub temu lahko ohranila njuno zvezo ali pa jo bodo, nasprotno, uničili stari strahovi?

EDINBURGH - OBAN (ca. 240km) Odpravite se na vožnjo ob Loch Lomondu, največjem celinskem jezeru v Britaniji in preko Inverarayja do Obana na zahodni obali.

Zgrajena je iz 19 obokov, ki so na obeh straneh zazidani z visokimi hišami. Viden je samo največji obok pod katerim poteka ulica Cowgate. France Prešeren ( izgovorjava (pomoč · info)) [francè prešéren], slovenski pesnik, * 3.

POVEZANE KNJIGE