Plašček za Barbaro

Plašček za Barbaro - Vitomil Zupan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vitomil Zupan
DIMENZIJA
9,82 MB
IME DATOTEKE
Plašček za Barbaro.pdf
ISBN
2083674232881

OPIS

Plašček za Barbaro Vitomila Zupana je prvič izšel leta 1974. V tokratni izdaji je pravljico o osamljenem plaščku, ki se potika naokoli v upanju, da bo našel dobro dušo, ki bi ga vzela s seboj, imenitno ilustrirala Ana Zavadlav.

Veter je pihal hudo in hudo, ker je bilo po dežju in je plašček zelo zeblo, pa še večerilo se je počasi, prižigale so se prve luči ob cesti, tu ena tam druga. Naslov Plašček za Barbaro / Vitomil Zupan ; [ilustrirala] Marija Lucija Stupica Vrsta gradiva slikanica ; za šolske otroke (5-10 let) Jezik slovenski Leto 1998 Založništvo in izdelava Ljubljana : Prešernova družba, 1998 (Ljubljana : Delo) Fizični opis [22] str. : barvne ilustr.

Vanj napiši glavne in stranske osebe. Okrog plaščka nariši kraj in čas dogajanja.

POVEZANE KNJIGE