Dežela senc

Dežela senc - Oto Luthar, Martin Pogačar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oto Luthar, Martin Pogačar
DIMENZIJA
12,2 MB
IME DATOTEKE
Dežela senc.pdf
ISBN
9931941175368

OPIS

Dežela senc je berilo za uporabo pri pouku zgodovine v slovenskih osnovnih in tudi srednjih šolah. V prvem delu so predstavljene zgodovinske razmere, ki so vodile do antisemitizma in holokavsta v Evropi, v drugem pa so podrobneje predstavljene slovenske razmere. Podrobneje je opisana izkušnja preživele interniranke Erike Fürst, posebna pozornost pa je namenjena izboru slikovnega gradiva, med katerim so tudi odlomki iz dveh grafičnih novel: Maus Arta Speigelmana in Berlin (knjiga 1 in 2) Jasona Lutesa. Prva, nedopolnjena izdaja je izšla leta 2012, tudi v angleščini.

With Anthony Hopkins, Debra Winger, Julian Fellowes, Roddy Maude-Roxby. C.S.

vf84x7. Živjo! Sem punca, ki ima mogoče malo preveč prostega časa in dolgčas ponavadi prežene tako, da v roke vzamem svinčnik in list papirja ter se prepustim domišljiji.

POVEZANE KNJIGE