Čudodelni iskalec vode

Čudodelni iskalec vode - Jan Ormerod | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Ormerod
DIMENZIJA
8,64 MB
IME DATOTEKE
Čudodelni iskalec vode.pdf
ISBN
4910566832070

OPIS

Zbiralniki deževnice so prazni in vsi so žejni.David in njegovi sestri se ne spomnijo ,kdaj je nazadnje deževalo.Res je škoda da tvoj dedek danes ni več živ, reče oče.Lahko bi našel vodo za vse nas.

S pravljico Ime čarobnega drevesa bomo spoznavali čudoviti živalski svet Afrike. Pogovarjali se bomo o kulturi, zgodovini in raznolikostih črne celine, za ... ☺ ORMEROD: Čudodelni iskalec vode ☺ PERGAR: Povodni mož v Krki, Butorajska koza ☺ PODGORŠEK: Ivana, O mlinarju, ki je za knjigo mlin prodal, Najlepše darilo ☺ PREGEL: O zmaju, ki je želel biti kralj ☺ RAYNER: Zaspani mojster ☺ REBA: Skokomavh ... ZNAK ZA KAKOVOST ZLATA HRUŠKA.

Detektor električne napeljave je namenjena za iskanje zakritih kovin in električnih vodov. Prisotnost voda označuje rdeča LED lučka, če pa je vod pod napetostjo, pa lučka utripa.

POVEZANE KNJIGE