Ah, art!

Ah, art! - Igor Zabel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Igor Zabel
DIMENZIJA
8,44 MB
IME DATOTEKE
Ah, art!.pdf
ISBN
3177518683232

OPIS

V zvezkih in rokovnikih iz zapuščine Igorja Zabela so dnevniški zapisi, skriti med urniki, osnutki predavanj, iztočnicami za intervjuje, adresarji ipd. Igor Zabel je pisal dnevnik na službenih potovanjih; in potoval je veliko, obiskal je velik kos sveta, od Los Angelesa do Tel Aviva in Moskve. Seveda tudi vso Evropo. Dnevnik je mišljen dobesedno, kot kronološka zabeležka dogajanj v dnevu. Opisane so razstave, ideje, ki so se mu ob njih porodile, srečanja z zbiralci in umetniki, pa tudi utrinki iz vsakdanjega življenja. Pisal je na letališčih, na vlakih, v hotelih ipd. Dnevniki so napisani stvarno, v Igorjevem preciznem slogu, in so dragocena pričevanja o umetnostni sceni, ljudeh, razstavah, življenju.

Fabulous! Fabulous hotel & staff! Read reviews | Write a review. Guest Rating: 9,40 Based on reviews: Booking.com 335 & Expedia 235 Bibliography for Art History or History of Photography: AH5102: Module: Body / Politics: Performance Art Since 1960: AH4214: Module: British Design and Decorative Art, 1750 - 1915: AH4201: Module: Byzantine Constantinople: Art and Architecture of an Imperial Capital: AH5153: Module: Byzantium 330-1453: Art, Religion and Imperial Power: AH4205 ... Ah Haa School for the Arts, a community art and event center in Telluride, Colorado, offers a wide variety of kids and adult art classes year-round. Wall-Ah! rooms are where imagination comes to life.

In addition, a myriad of services, goods and excursions donated by the region's businesses are auctioned in live and silent auctions. We challenge conventional fine art parameters! Search. Toggle Navigation.

POVEZANE KNJIGE