Zapelji me ob zori

Zapelji me ob zori - Lisa Kleypas | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lisa Kleypas
DIMENZIJA
12,85 MB
IME DATOTEKE
Zapelji me ob zori.pdf
ISBN
6827703578715

OPIS

Druga knjiga v seriji o družini Hathaway.Kev Merripen koprni po lepi in uglajeni Winnifred Hathaway, odkar ga je njena družina v otroštvu rešila gotove smrti. Toda čedni cigan skrivnostnega porekla se boji, da bi njegova temna preteklost lahko strla krhko in svetlo Win. Zato se upira poželenju, dokler mu je kruta usoda ne iztrga iz rok.Win po vrnitvi v Anglijo spozna, da je Kevu otrdelo srce in da ji noče vračati ljubezni. Obenem ji začne dvoriti zapeljiv in očarljiv moški. Kev se mora enkrat za vselej odločiti, ali ji bo končno razkril svojo mračno skrivnost ali pa izgubil ljubezen svojega življenja.

knjiga POLJUBI ME OB POLMRAKU (= žal že PRODANA!) in iz serije o klanih Montgomery in Armstrong, avtorice mednarodnih uspešnic Maye Banks: * 1. knjiga NAJLJUBŠI SOVRAŽNIK => zgodba, polna čustev, ki te dobesedno posrka vase :) Odpelji me opolnoči (Družina Hathaway, 1.

Datum izida 2016-02-20. Založba Mladinska knjiga založba.

POVEZANE KNJIGE