Užitne rastline iz narave

Užitne rastline iz narave - Steffen Guido Fleischhauer, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Steffen Guido Fleischhauer, ... [et al.]
DIMENZIJA
11,39 MB
IME DATOTEKE
Užitne rastline iz narave.pdf
ISBN
9960567483373

OPIS

Prepoznavanje, nabiranje in uporaba 200 najpomembnejših vrst užitnih rastlinNarava radodarno ponuja pestro izbiro užitnih rastlin z visoko vsebnostjo dragocenih sestavin in učinkovin, s katerimi lahko obogatimo svoj vsakdanji jedilnik. Ob robu poti, v gozdu in na travniku je miza bogato pogrnjena. Za sodobnega človeka je pravo doživetje, če se odpravi na prosto in košaro napolni z živili iz narave, ki jih ni mogoče nikjer kupiti, ki jih sam nabere, pripravi in uživa.Knjiga Užitne rastline iz narave bo pri tem koristna spremljevalka. V njej je zbranih 200 najpomembnejših in v srednji Evropi najbolj razširjenih užitnih rastlin iz narave, z vsemi podatki za določanje, nabiranje in uporabo v kuhinji

Po nekajletnem izobraževanju na seminarjih, biotehniških šolah, delavnicah, študiju na Akademiji za zdravilstvo in delu z ljudmi nam poskuša približati »pomoč iz narave« - zdravilne rastline in njihovo uporabo. V naravi nabiramo le tiste samonikle užitne rastline, ki jih res dobro poznamo! ... Čeprav so dobrote iz narave najboljše sveže, lahko njihovo moč in okus spoznavamo kadarkoli.

Takoj se je usmerila na restavracije, ki tradicionalne in sveže lokalne sestavine popestrijo z novimi okusi iz neokrnjene narave. Divje rastline imajo poseben okus, ni jih mogoče gojiti, zato je nabiranje edina pot. Je lastnica znamke Vrt zdravilnih rastlin d.o.o.

POVEZANE KNJIGE