Spletna punca

Spletna punca - Zoe Sugg | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
8,41 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca.pdf
ISBN
7988445047195

OPIS

Penny pod imenom Spletna punca na blogu piše o svojih skrivnih občutjih, o prijateljstvu, fantih, svoji nenavadni družini in paničnih napadih, ki vse bolj prevzemajo njeno življenje. Ko se zgodi najhujše, s svojo družino na hitro odide v New York, kjer spozna Noaha, čudovitega fanta, ki igra na kitaro. Penny se naenkrat zaljubi – in o vsem tem poroča na blogu.Vendar pa ji Noah nekaj prikriva. In to ogrozi njeno skrivno identiteto – ter njen odnos z najboljšim prijateljem – za vselej.Zoe Sugg, znana kot Zoella, že od malih nog piše zgodbe. Njenim blogom in videom o lepoti, modi in življenjskem slogu sledi ogromno ljudi, poleg tega pa ima na milijone naročnikov na youtubu.Obetavna mlada avtorica je knjigo na pot pospremila z naslednjimi besedami: »Moje sanje so bile, da nekoč napišem knjigo, in ne morem verjeti, da so se uresničile. Spletna punca je moj prvi roman in komaj že čakam, da ga prebereš.«

Hvala za razumevanje. Največja slovenska spletna trgovina z več kot 150.000 artikli. Ugodni in varni nakupi z dostavo na dom ali prevzemom v prevzemnih mestih po Sloveniji. Knjiga Spletna punca govori o Penny, ki poizkuša svoje življenje uskladiti z ljubeznijo.

Spletna stran uporablja piškotke. Z njimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev.

POVEZANE KNJIGE