Prebojniki

Prebojniki - Malcolm Gladwell | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Malcolm Gladwell
DIMENZIJA
9,40 MB
IME DATOTEKE
Prebojniki.pdf
ISBN
7634498974386

OPIS

Na različnih primerih utemeljuje hipotezo, da mora biti za uspeh posameznika izpolnjenih več pogojev ... Malcolm Gladwell: Prebojniki Mladinska knjiga, Ljubljana 2009, 24,94 € Zakaj nekateri uspejo? Zakup člankov. Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Na različnih primerih utemeljuje hipotezo, da mora biti za uspeh posameznika izpolnjenih več ... Tokrat bomo za iztočnico vzeli knjigo M. Gladwella Prebojniki in in se vprašali, kakšne kriterije bi morali izpolnjevati ustvarjalci na različnih področjih umetnosti, da bi jim danes ali v neki prihodnji (četudi utopični) umetniški državi bili pripravljeni priznati enak status zvezdnikov družbenega napredka, kot ga danes uživajo gospodarska podjetja, če kot izvozniki uspejo na ... Prebojniki, pokažite se! Študentska ekipa 2nd Sight.

POVEZANE KNJIGE