Scrapbook

Scrapbook - Nadine Bismuth | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nadine Bismuth
DIMENZIJA
4,34 MB
IME DATOTEKE
Scrapbook.pdf
ISBN
8920186887585

OPIS

Annie Brière je študentka kreativnega pisanja. Pisanje ji gre tako dobro, da njen mentor pošlje roman na založbo Duffroy. To ji spremeni življenje. Poleg prve objave na založbi najde tudi ljubezen. Zaljubi se v lektorja, ta pa je, kot izve pozneje, poročen in ima otroka. V nezvestobo in laži, ki jih je doslej lahko opazovala pri bližnjih, je zdaj vpletena sama. Njeni načrti zastanejo, pisanje drugega romana in podiplomski študij jo že nekaj časa čakata in kljub silnosti ljubezni se pojavi vprašanje, kako dolgo se bo lahko takšno življenje nadaljevalo.Scrapbook je roman, v katerem je pestro tako dogajanje kot način podajanja pripovedi. Anniejina doživetja in razmišljanja večinoma spoznavamo iz njene pripovedi, zanimiv vpogled v njeno življenje pa nudijo tudi elektronska pisma, ki sestavljajo del romana in prispevajo k njegovi posebni svežini in lahkotnosti.

ScrapbookScrapbook has been creating the web's best quality scrapbooking printables for more than 20 years ! Browse our theme index for scores of themes with over 3,000 pages to download and print for free. Need a little inspiration? From Project Life albums that you can piece together to blank scrapbooks that you can make completely your own, scrapbooking is the perfect way to record your most special memories.

These pages practically giggle. Something about using repeating shapes and vibrant scrapbook paper really soothe our souls.

POVEZANE KNJIGE