Konec nafte

Konec nafte - Paul Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paul Roberts
DIMENZIJA
9,98 MB
IME DATOTEKE
Konec nafte.pdf
ISBN
8148456782269

OPIS

Nizke cene nafte so potolkle vse proizvajalce. Ruski proračun je z nizko ceno načet, ameriški proizvajalci nafte iz skrilavca zapirajo obrate, ker bi potrebovali ceno vsaj 43 dolarjev za barel, norveški državni skladi trpijo veliko izgubo...Kako do višjih cen? Rekordno črpanje nafte v vsaj 35 letih Trgovci očitno ne verjamejo, da bodo nižje proizvodne kvote, za katere se bo Opec zelo verjetno odločil na zasedanju 6.

Tako naj bi po njegovi hipotezi vrh proizvodnje konvencionalne nafte dosegli najpozneje do konca leta 2015, medtem tako imenovani poklicni optimisti o nafti, kot jih je na včerajšnjem razvojnem forumu »Vzpon in padec odvisnosti nafte« poimenoval dr. Mihael G ... Vrhunec nafte (Hubbertov vrhunec.

POVEZANE KNJIGE