Zmagovalec je sam

Zmagovalec je sam - Paulo Coelho | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
6,40 MB
IME DATOTEKE
Zmagovalec je sam.pdf
ISBN
4954199079920

OPIS

Zmagovalec je sam je slika sveta, v katerem živimo. Zgodba se odvije v 24-ih urah na filmskem festivalu v Cannesu. Producenti, filmski igralci, top manekenke, modni kreatorji ... in serijski morilec, ki bleščavo sliko glamurja premakne v zakulisje festivalskega dogajanja. Prikaže se Supersloj, elita, ki določa smernice in potek današnjega časa.Uspešni ruski podjetnik obišče Cannes z namenom, da bi pritegnil pozornost svoje bivše žene. Človek strasti in hladne inteligence pokaže svojo najtemnejšo plat, poda se na nenavaden pohod nasilja. Ob tem pohodu se izrisujejo liki protagonistov, pripadnikov Supersloja in ambicioznežev, ki v tej druščini želijo sijati.Skozi hedonistično igro »zmagovalcev sodobnega življenja« Paulo Coelho opozori na krizo vrednot, ki so osredotočene predvsem na zunanjost. Tako je napisal roman, ki se bere kot kriminalka in prebere na dušek.

Prevzem v Ljubljani ali po ... Coelho: Čarovnica iz Portobella in Zmagovalec je sam 37.80 € 10.90 € Knjige v kompletu: Čarovnica iz Portobella in Zmagovalec je sam Primerne za darilo 😉 Zmagovalec je sam je slika sveta, v katerem živimo. Zgodba se odvije v 24-ih urah na filmskem festivalu v Cannesu.

Najdaljšo preizkušnjo letošnje dirke je po otoku Al Mardžan dobil v ciljnem sprintu pred Nizozemcem Davidom Dekkerjem in Avstralcem Calebom Ewanom. Slovenski zvezdnik Tadej Pogačar je četrto etapo ... Irec Sam Bennett je zmagovalec četrte etape kolesarske dirke po Združenih arabskih emiratih.

POVEZANE KNJIGE