Predsednik ali Tako, kot je bilo

Predsednik ali Tako, kot je bilo - Dimitrij Rupel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dimitrij Rupel
DIMENZIJA
7,16 MB
IME DATOTEKE
Predsednik ali Tako, kot je bilo.pdf
ISBN
3527676212804

OPIS

Zima bo dolga, čaka nas najmanj mesec dni trdega boja z virusom in nato še meseci velike previdnosti, opozarja premier. Da je bilo obnašanje Donalda Trumpa v okviru protestov, ki so v sredo zasedli Kapitol nespametno in nepremišljeno se bolj ali manj strinjajo vsi, tako na levi kot na desni. A še zdaleč ne gre za resno nevarnost demokraciji ali celo nevarnost nasilnega prevrata, kot to skušajo prikazati na levi. Tako so tudi včeraj dopoldne v dvorano z velikansko rdečo peterokrako zvezdo na stropu ob spremljavi pihalne godbe in zvokih ploskanja vkorakali predsednik Xi Jinping, premier Li Keqiang in vsi člani politbiroja centralnega komiteja Komunistične partije.

Dimitrij Rupel je kot politična osebnost in glasen intelektualec zaznamoval slovenski in evropski prostor, zdaj pa se vrača k strasti in talentu pisanja knjig. Predsednik ali Tako, kot je bilo je njegov deseti roman in prvi pravi slovenski politični triler - mojstrsko napisan, iskrivo duhovit in navdihnjen z avtorjevimi bogatimi izkušnjami s slovenskega in mednarodnega političnega ... Predsednik vlade Janez Janša se je ob 11.

POVEZANE KNJIGE