Pesmi za ženski glas in zvonove

Pesmi za ženski glas in zvonove - Feri Lainšček | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Feri Lainšček
DIMENZIJA
3,66 MB
IME DATOTEKE
Pesmi za ženski glas in zvonove.pdf
ISBN
6047944497676

OPIS

Prekmurski pisatelj, pesnik in dramatik Feri ... Avtorica je s pesnikom sodelovala že pri izdaji njegovih pesniških knjig Ne bodi kot drugi ter Pesmi za ženski glas in zvonove. Knjigo bo uredil urednik Nove revije Niko Grafenauer , spremno besedo pa je napisal pesnik in dramatik Ivo Svetina . Feri Lainšček je eden najbolj priljubljenih slovenskih pisateljev, naj gre za njegove romane, knjige za otroke, scenarije ali ne nazadnje njegovo poezijo, ki je pogosto tudi uglasbena.

Likovno je roman z 39 likovnimi deli obogatila akademska slikarka Zora Stančič. Slikarka je z Lainščkom sodelovala že pri izdaji njegovih pesniških knjig Ne bodi kot drugi in Pesmi za ženski glas in zvonove. Ne bo držalo, kajti to, rdečo zbirko imam doma in v njej navedene pesmi ni.

POVEZANE KNJIGE