Vrnitev ekonomike depresije in kriza leta 2008

Vrnitev ekonomike depresije in kriza leta 2008 - Paul Krugman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paul Krugman
DIMENZIJA
5,72 MB
IME DATOTEKE
Vrnitev ekonomike depresije in kriza leta 2008.pdf
ISBN
7009338557811

OPIS

Prihranki lahko pripeljejo do depresije, ker ne najdejo poti do investicij. Kriza lahko nastopi tudi zaradi premajhnega povpraševanja potrošnikov.

To je približno 1.500 dodatnih samomorov letno v Združenih državah Amerike od leta 2007, v primerjavi s številom, ki bi jih pričakovali, če bi se trendi 1997-2007 nadaljevali, pravijo raziskovalci. Na drugi strani se je ob Krugmanovem obisku in izdaji njegove knjige Vrnitev ekonomike depresije in kriza leta 2008 zbral cvet ekonomske in poslovne stroke, da bi skupaj doumel globino sedanjih politično-ekonomskih razmer in težavnost zdravil zanje. Prvi razmislek ponuja kritično presojo, kje in zakaj so grešili komunisti, drugi je namenjen ... Vrnitev ekonomike depresije in kriza leta.

POVEZANE KNJIGE