Kraljica sanj

Kraljica sanj - Chitra Banerjee Divakaruni | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chitra Banerjee Divakaruni
DIMENZIJA
3,21 MB
IME DATOTEKE
Kraljica sanj.pdf
ISBN
4119988742743

OPIS

Tri leta po enajstem septembru se je ameriška pisateljica indijskega rodu na svoj poetski in dramatičen način lotila te težke zgodbe. V njenih delih (The Mistress of Spices, Sister of My Heart in The Vine of Desire) so pogosto prisotni ženski liki, izkušnje priseljencev, bajke, magija in čaščenje drugačnosti. Tokrat nas zavrti v vznemirljiv odnos med materjo in hčerjo. Rakhi je mlada mati samohranilka, ki živi v Kaliforniji in poskuša na eni strani ohranjati stike s svojimi indijskimi koreninami, na drugi pa slediti svetu, ki neizogibno drvi v tranzicijo. Njena mati je indijska razlagalka sanj s prirojenim darom daljnovidnosti. Predaleč sta vsaka sebi, da bi našli skupno pot. »Sanje so kot telegram iz skritega sveta,« zapiše mati v svoj sanjski dnevnik in med njegovim branjem se pred Rakhi začnejo odpirati vrata mnogih skrivnosti. 

... ki rešuje probleme, katere so ustvarili drugi.

In to zelo uspešno! Če ste bili kraljica, vedite da je vaše mnenje o sebi previsoko, zato bodite realni. Zaradi vsega, ste lahko tudi tarča govoric in možni so tudi prepiri z bližnjimi! Roman o materi in hčeri, temnih družinskih skrivnostih in iskanju identitete, pa tudi o pomenu sanj, ki so brzojav iz skritega sveta in druge resničnosti. Kraljica sanj About the upcoming album release.

POVEZANE KNJIGE