Ko je moški peder/Ko je ženska kurba

Ko je moški peder/Ko je ženska kurba - Vedrana Rudan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vedrana Rudan
DIMENZIJA
7,50 MB
IME DATOTEKE
Ko je moški peder/Ko je ženska kurba.pdf
ISBN
5454792275383

OPIS

Interes hrvaške katoliške cerkve je neprestano usmerjen v žensko mednožje. To je lahko razumeti. Mladi, frustrirani samci, obsedeni s spermo, ki je ne smejo razliti niti v sanjah, razmišljajo s kurcem, ki bi ga morali imeti samo za lulanje. Bivši samci pa so potrti zaradi tega, ker jim ta služi samo za lulanje, ne zato, ker je to njihovo žrtvovanje za boga, in ne zato, ker je to božja volja. Ko stopijo skupaj nadrkani samci, ki takšni ne bi smeli biti, in samci visečih pimpkov, ki bi želeli biti kot oni drugi, čeprav je to nesmiselno, če si katoliški duhovnik, gorje pičkam. Gorje tudi tistim, ki se zavzemajo za splav, umetno oploditev, oploditev samskih, istospolno ljubezen, ljubezen brez blagoslova, kondome, pilule, nosečnostne teste …

ker je to njihovo žrtvovanje za boga, in ne zato, ker je to božja volja. Ko stopijo skupaj nadrkani samci, ki takšni ne bi smeli biti, in samci visečih pimpkov, ki bi želeli biti kot oni drugi, čeprav je to nesmiselno, če si katoliški duhovnik, gorje pičkam.

kratke zgodbe. Knjiga klepsidra, ki se bere z obeh strani, na eni so ženske teme, na drugi moške, z obojimi pa jezno in ostro odgovarja na sedanja dogajanja.

POVEZANE KNJIGE