Vsak otrok se lahko nauči pravil

Vsak otrok se lahko nauči pravil - Annette Kast-Zahn | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annette Kast-Zahn
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Vsak otrok se lahko nauči pravil.pdf
ISBN
9797693247955

OPIS

Moj otrok dela, kar hoče. – Moj sin se obnaša nemogoče! – Hči hoče, da se ves čas ukvarjamo z njo!Otroci velikokrat dobro vedo, kako naj uveljavijo svojo voljo. A kot starši se pogosto odzovemo nerodno ali napeto in tako vse skupaj samo še poslabšamo.V tej knjigi je zapisano, kako lahko otroke, stare do deset let, vzgajate z ljubeznijo, a vendar dosledno. Izvedeli boste, kako učinkovito postaviti meje in privzgojiti smiselna pravila lepega vedenja, da boste pripomogli k skladnemu družinskemu življenju, v katerem se bodo otroci in starši medsebojno spoštovali in podpirali.

Potreba po spanju dolgoročno premaga navado, za katero se otrok bori. Do padca pride v trenutku, ko otrok ni sposoben ohranjati ravnotežnega položaja s kompenzacijskimi gibi. Takrat otrok pade na del telesa, kjer se lahko bolj ali manj poškoduje.

Psihologinja, vedenjska terapevtka in mati treh otrok je dolgoletne izkušnje dela z otroki spretno prenesla v razumljive in praktične vzgojne pristope, primerne za vse starše. Prodam knjigo Vsak otrok se lahko nauči pravil, avtorice Annette Kast-Zahn. Izdala Mladinska knjiga 2009, trda vezava, 173 strani.

POVEZANE KNJIGE