Saj razumeš?

Saj razumeš? - Andrej Blatnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Blatnik
DIMENZIJA
11,69 MB
IME DATOTEKE
Saj razumeš?.pdf
ISBN
3322206322254

OPIS

besedilo z zaviha: Saj razumeš? par Andrej Blatnik aux éditions LUD Literatura. Če predpostavim, da naslovno vprašanje knjige ni povsem retorično, temveč da Andrej Blatnik z njim Leia «Saj razumeš?» de Andrej Blatnik disponível na Rakuten Kobo.

Please make sure to choose a rating. Saj se razumemo - Andrej Blatnik je med Slovenci nedvomno eden izmed omenjenih očetov. Če ob tem upoštevamo še dejstvo, da gre za učitelja kreativnega pisanja in za avtorja s precizno grajeno in do potankosti reflektirano avtopoetiko, bomo razumeli in sprejeli tudi, da je dialog s samim seboj, natančneje, s celoto svojega opusa nujni ... ‎Če predpostavim, da naslovno vprašanje knjige ni povsem retorično, temveč da Andrej Blatnik z njim nagovarja tudi mene kot eno izmed njenih bralk, se verjetno čisto spodobi, da te vrstice zač­nem z odgovorom: pravzaprav.

POVEZANE KNJIGE