Knjigarna

Knjigarna - Penelope Fitzgerald | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penelope Fitzgerald
DIMENZIJA
9,37 MB
IME DATOTEKE
Knjigarna.pdf
ISBN
4194530098320

OPIS

Zgodba se odvije v majhnem angleškem obmorskem mestu Hardborough, ki je v letu 1959 tako rekoč odrezano od preostale Anglije. To je mesto, ki ga je povojna blaginja obšla in ga opredeljuje predvsem tisto, česar nima. Ima pa obilo prebivalcev, ki dobro opazujejo in si večinoma želijo, da nova knjigarna, ki jo je odprla Florence Green, propade. Kljub vljudnemu, vendar vztrajnemu nasprotovanju je Florence odločena, da se neustrašno spopade z vsemi tegobami, med katere sodi tako iskanje primerne ponudbe za svoje stranke kot usposabljanje desetletnega asistenta za delo v knjigarni. Knjigarna je prva knjiga Penelope Fitzgerald, ki se je uvrstila v ožji izbor za nagrado Booker.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 40 EUR. Spletna knjigarna in trgovina Cangura.com je začela svojo pot leta 2004, kot največji spletni (on-line) ponudnik knjig v Sloveniji in vam danes na enem mestu ponuja več kot 25 različnih knjižnih zvrsti oz. knjige po kategorijah.Spletna knjigarna predstavlja cca.

Resnično se mi zdi, da boste sedaj lahko konkurenčni, meni je preprosto zelo všeč. Prijava na e-novice. Vaš elektronski naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje novičk, največ 2x mesečno.

POVEZANE KNJIGE