Duša

Duša - Stephenie Meyer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephenie Meyer
DIMENZIJA
5,7 MB
IME DATOTEKE
Duša.pdf
ISBN
2327134201488

OPIS

Preidejo v duhovni svet, kjer se osvežijo in prejmejo impulze za življenje. V telesu ostane organizem sil, ki vzdržujejo v telesu oblike in življenje. Duša, nova epska ljubezenska zgodba avtorice Somrak sage Stephenie Meyer, ki je 26 tednov prebila na vrhu seznama uspešnic New York Timesa, nas popelje v bližnjo prihodnost, v kateri je na kocki usoda človeške rase: Zemljo so zavzeli miroljubni Nezemljani, ki so si nadeli ime Duše, in Melanie (Saoirse Ronan), ena od redkih še upornih ... Modri ste in razumni, vaša duša je zbrala že zelo veliko znanja in izkušenj in vsak nov dogodek jih le še oplemeniti.

Duša, ki ima telo ali telo, ki ... Duša (grč.psihe lat. anima) jest entitet za koji se, u mnogim verskim i filozofskim tradicijama, pretpostavlja da postoji samo u živim bićima.

POVEZANE KNJIGE