Razmišljanja o življenju

Razmišljanja o življenju - Vlasta Nussdorfer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vlasta Nussdorfer
DIMENZIJA
11,57 MB
IME DATOTEKE
Razmišljanja o življenju.pdf
ISBN
4179716806885

OPIS

Razmišljanja o življenju ne dajejo odgovorov na vsa vprašanja; pomenijo le del tega, kar sem doživela, ugotovila in izkusila v letih dela in spoznavanja ljudi. Žal mnogih, ki živijo v nasilju, revščini, bolezni, in le redkih, ki jim je z vsem tem prizaneseno in so rojeni pod srečno zvezdo, kot radi rečemo.In vendar je življenje le kratko popotovanje od rojstva do smrti, za katero nikoli ne vemo, kdaj bo prišla in kako. Zato se velja zamisliti ob modrostih, večnih duhovnih načelih mislecev in modrecev, ki so življenje izkusili, se ob njem učili, tu pa so tudi prenekatera njihova spoznanja.- Vlasta Nussdorfer 

Poskrbite, da bistvene stvari ostanejo bistvene. Carol Johnson.

oktober 2017 ORgANIZATORJA POSVETA Državni svet Republike Slovenije in Varuh človekovih pravic sta na pobudo državnega svetnika dr. Janvita oloba pripravila posvet, na katerem so strokovg - njaki zainteresirani javnosti osvetlili vprašanja in dileme, ki zadevajo obdobje ob Razmišljanja o življenju in sreči Nimate časa za knjige, delavnice ali predavanja, a bi vseeno radi izvedeli čimveč o zakonitostih, ki določajo vaše življenje? Želite brezplačno prejemati vzpodbudna razmišljanja o življenju in sreči? Prosim, vpišite svoj e-naslov! Arhiv misli Razmišljanja "Napeljem k njej mir kakor reko" Iz 66,12.

POVEZANE KNJIGE