Rad imam ponedeljek

Rad imam ponedeljek - John D. Beckett | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John D. Beckett
DIMENZIJA
4,50 MB
IME DATOTEKE
Rad imam ponedeljek.pdf
ISBN
4050582684824

OPIS

V knjigi so štirje večji deli.Prvi del, »Temelji«, ponuja nekaj osebnih izkušenj – edinstvene izzive, ki so se izkazali za odločilne in so mi pogosto razkrili življenjsko pomembne resnice.Drugi del, »Velika podoba«, je kratko filozofsko potovanje skozi zahodno kulturo. Vidimo, da je med delom in vero velika razdalja – da sta to ločena svetova. Če pa pogledamo drugače, delo ni za cele svetove oddaljeno od vere.Tretji del, »Uresničevanje«, pokaže posebne načine, kako je temeljne resnice mogoče združiti z vsemi oblikami vsakdanjega življenja, zlasti z našim delom.Četrti del, »Dosežki«, povezuje ključne zamisli in opisuje, kako jih mi kot posamezniki uveljavljamo v poslovanju.Ta knjiga ni teoretična, ampak je povsem zakoreninjena v resničnem svetu.To je knjiga, ki nam bo pomagala odkriti, kako pomembno je v praksi, da se v poslovanju in drugem početju ravnamo po temeljnih vrednotah.Avtor je dolgoletni predsednik korporacije Beckett (Elyria, Ohio), ki sodi med največje svetovne proizvajalce ogrevalnih sistemov. Je član mnogih ameriških in svetovnih združenj, ki zahteve poslovnega življenja združujejo z osebnim (tudi verskim) prepričanjem, da poštenost slej ko prej obrodi sadove.

Beckett. 10,00 € ... Celjska Mohorjeva družba predstavlja knjigo tedna Johna D.

Verzi. Nastja Klevže misli. Rad imam ponedeljke Prazniki so za nami, nekateri med nami smo pridobili nekaj kilogramov, nekaterim se je stanje na bančnem računu čudežno znižalo, dnevi so običajno mrzli in megleni, noči so še vedno dolge, po več dnevni odsotnosti smo se vrnili na delo, novoletne zaobljube se ne zdijo več tako privlačne kot so se 1.

POVEZANE KNJIGE