Pogovori z Josifom Brodskim

Pogovori z Josifom Brodskim - Solomon Volkov | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Solomon Volkov
DIMENZIJA
8,55 MB
IME DATOTEKE
Pogovori z Josifom Brodskim.pdf
ISBN
8441640439935

OPIS

Sign in zatvori Poseban impuls za razgovore s Brodskim bila su njegova predavanja na Kolumbijskom univerzitetu u Njujorku, koja je Solomon Volkov redovno posećivao, posebno predavanja o ruskim i američkim pesnicima. Poželeo je da... RAZGOVORI S JOSIFOM BRODSKIM.

Kad su ga u istrazi pitali zašto ne studira, Brodski je odgovorio da ne želi ići na fakultet jer bi tamo morao da polaže dijalektički materijalizam, a to po njegovom mišljenju nije nauka i dodao: "Ja sam stvoren za ... Da je bila potrebna "trda roka" se je pokazalo ob razpadu Jugoslavije, saj bi se verjetno še danes pobijali, če ne bi vmes posegle ZDA in končale vojno na balkanu, z dokaj težkim bombardiranjem Srbije. Z umikom ZDA iz Kosova, bi verjetno spet začelo pokat prav do naše meje.

POVEZANE KNJIGE